Yazıktır günahtır!

Adanaspor son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Turuncu Beyazlı renklere gönül vermiş ve bu takımı Süper Lig’e çıkarmak için yaz kış demeden gecesini gündüzünü katmış binlerce Adanalıyı kahrediyor.

Haberin Devamı

 Adanaspor geçen yıl öylesine bir hava yakaladı ki mütevazi kadrosuna rağmen olağanüstü bir başarı göstererek 12 yıl sonra Süper Lig’e çıkmayı başardı. Tabi çok zor oldu bu başarıyı yakalamak. Ancak daha zoru ise çıktığın yerde durabilmek, eskilerin deyimiyle ‘ASANSÖR TAKIM’ olmamak. 

DİLİMİZDE TÜY BİTTİ
Bu yaşanmasın diye ligin başından beri başta Başkan Bayram Akgül olmak üzere çeşitli uyarılarda bulunuyoruz. Aman Başkan bu takım hepimizin, bu takım bu kentin takımı. Çıktığı için nasıl hep beraber sevindiysek düşerse de hep birlikte üzülürüz. Adeta dilimizde tüy bitti. İstediğimiz bir kaç takviye idi. Ama olmadı olmadı.

TAKIMIN LİDERİ YOK
Teknik Direktör değişikliği birkaç maç havanın değişmesine neden oldu. Sonu ise gelmedi. Takım mücadele gücünü kaybetti, form grafiği gittikçe düşüyor. Ritim kalmadı, inanç kalmadı. Takımda lider yok, oyuna baskı yapan, takımı ateşleyen hiç kimsenin olmadığı gibi yardımlaşma da kayboldu. Yazıktır günahtır bu takıma. Tehlike çanları iyice kulaklarımızı tırmalamaya başladı. Her şey bitmedi ama çok zora girdi. Ne yapılması gerektiğini de başta Başkan Bayram Akgül ve Teknik Direktör bilecek. Turuncu Beyazlı taraftarlar her yerde desteğini esirgemiyor. Bekledikleri biraz inanç, hırs ve ‘Bu takım düşmez’ diyebilecek babayitler. Çok zor olmasa gerek. Yoksa gerçekten çok yazık olacak Adanaspor’a...

Yazarın Tüm Yazıları