Adanaspor senin eserin başkan

12 yıl sonra Süper Lig’e merhaba diyen turuncu beyazlılar aynı sezonda lige veda mı edecek?

Haberin Devamı

Başkan Akgül’ün transferde elini taşın altına koymaması taraflı tarafsız herkes tarafından eleştiriliyor.

Adanaspor’u 12 yıl sonra Süper Lig’e taşımak senin eserin olduğu kadar Adanaspor’un bugün diplerde sürünmesi de senin eserin Başkan Bayram Akgül.
Neden mi açıklayalım...
Başkan bu takımı 3.Lig’den alıp bu günlere getirmek için çok çaba harcadın, bunu kimse inkar edemez. Seninle beraber olan Turuncu Beyazlı renklere gönül vermiş binlerce taraftarı da unutmamak gerek. Bu taraftar yazın sıcağında, kışın soğuğunda, içeride dışarıda hep takımın yanında oldu. Niye Adanaspor sevdası yüzünden.
Şimdi soruyorum Başkan Akgül,
Niye bu hallere düştü Adanaspor? Hiç yakışıyor mu Adana’ya ve Adanaspor’a. Süper Lig’e başladın hadi yeni ekip dedin, alışma dönemi dedin, hiç tanınmamış bilinmemiş bir teknik direktör getirdin takım dip yaptı. Sonra Milli Takım yardımcı antrenörü Levent Şahin’i getirdin birkaç maç hariç değişen bir şey yok. Takım yine diplerde sürünüyor.

Başkan ligin başından araya kadar gördün takımın eksik yönlerini özellikle santrafor ve gol atamama hastalığını. Başkan birkaç takviye yapamayacak durumda mıydı bu takım. Yapılsaydı da uzun yıllar harcanan çaba heba olmasa idi ne güzel olmaz mıydı. Belki senin de haklı tarafın var Başkan. Ama bana göre tek kötü görüntü Adanaspor’un şu an bulunduğu yerdir. Bu durum da tüm Adanalıları kahrediyor ve çok üzüyor. Bu görüntü ve Adanaspor’un dibe demir atması senin eserin Başkan Bayram Akgül. Bunu ister kabul et ister etme...
Levent Şahin ne demek istedin?
Şimdi gelelim Teknik Direktör Levent Şahin’e... Hoca, Konya maçından sonra yaptığın açıklama ile birçok kesimi zan altında bıraktın.
“İçeride ve dışarıda istemediğimiz olaylar var. Görmek, duymak, istemediğimiz olaylara rağmen oyuncularım sonuna kadar çıkıp mücadele edeceklerdir diye düşünüyorum” açıklaması yaptın.
Peki Kim bunlar veya nedir bu olaylar Levent Hoca?

Dışarıdakiler mi?
Federasyon mu?
Hakemler mi?
Taraftar mı ?
Ama bizim ve kamuoyunun en çok merak ettiği içeridekiler kim Levent Hoca?
Futbolcuların mı?
Personel mi?
Başkan mı?
Yöneticiler mi?
Ortaya “Üzerine alınan alınsın” tarzı bir laf attın ve köşeye çekildin ancak kamuoyu bu açıklamanın detaylarını bekliyor ve bunu açıklamakta bir an önce sana düşüyor Levent Hoca... Çünkü herkesi zan altında bıraktın.. Haa bu arada şunu da belirteyim, Levent Şahin, şu an Adanaspor’un teknik direktörü ancak geldiğinde yapılan açıklamaya göre aynı zamanda Milli Takımda Fatih Terim’in yardımcılığı görevine de devam ediyor.. Bu mu rahatlatıyor hocayı bunu da biz soralım.

Yazarın Tüm Yazıları