Kendinize gelin

Eskişehirspor çok ihtiyacı olan 3 puanı almak adına çıktığı Altınordu karşısında iyi bir oyun ve mücadele ortaya koymasına rağmen sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya talihsiz bir penaltı golüyle  adeta 1-0 mağlup olarak başlayan Eskişehirspor  akabinde baskılı bir oyunun neticesinde  birde penaltı kaçırmasına  rağmen beraberlik golünü  buldu.

  İlk devre kollektif ve akıcı bir futbol oynayan  Eskişehirspor ikinci devreye de rakibi sahasında baskı altına alarak gol bulmaya çalıştı. Ne vaki Eskişehirspor deplasmanda en iyi yaptığı kontratak üzerine kurulu oyununu  kendisinden daha iyi yapan bir rakiple oynadığının farkına  çok geçmeden yediği ikinci golle  vardı.

  İki kez geriye düşüp beraberlik golünün bulunmasına rağmen galibiyet için rakibin baskı altına alındığı son bölümde yine kontrataktan yenilen gol hem takımın gardını düşürdü hem de sinirlerin gerilmesine neden oldu.

  Birkaç haftadır ortaya çıkan sonuçlardan sonra gelinen son tablo futbolcuların ve camianın üzerinde baskı oluşturmaya başladı. Son on dakikalık bölümde futbolcuların saha içerisinde;  bazı sorumsuz taraftarların tribünden sahaya girerek sergiledikleri davranışlar Eskişehirspora zarardan başka bir şey kazandırmaz.

Haberin Devamı

  Geçen sezon sorumsuzca yapılan hareketler sonucu silinen 3 puan süper ligi kaçırmamızın en büyük sebebidir. Henüz ortada kaybedilmiş bir şey yokken futbolcular, teknik kadro ve taraftar soğuk kanlı bir şekilde mücadeleye devam ederek elbirliği ile bu durumdan kurtulmalıdır.

  Son haftalara gelindiğinde telafisi olmayan maçlara çıkacak olan bu takım eminim ligde kalmak adına ihtiyacı olan galibiyetleri alacaktır. Ancak bu süreçte önemli olan sinirlerine hakim olabilmek ve mümkün olduğunca sakin kalabilmektir.

    Hatalarımızdan ders almazsak süper ligi kaçırdığımız gibi  bir alt ligi de bu sorumsuz davranışlar neticesinde kucağımızda buluruz.

    Benden söylemesi.

Yazarın Tüm Yazıları