Türkiye İrlanda Milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye İrlanda Milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2018 18:21

Türkiye İrlanda milli maç mücadelesi için futbolseverlerin araştırması başladı. Aday kadrodaki sakat futbolcuların yerine yeni futbolcuların katılmasıyla birlikte kampa giren milli takım, Türkiye İrlanda maçı için geri sayıma başladı. Peki, on binlerce futbolseverin merakla araştırdığı Türkiye İrlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Türkiye İrlanda Milli maçı bu hafta oldukça heyecan dolu bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. A Milli futbol takımımız bu hafta İrlanda ile hazırlık mücadelesine çıkacak. Türkiye ile İrlanda Cumhuriyeti A Milli Takımlar düzeyinde bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Peki, Türkiye İrlanda Milli maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye İrlanda maçı 23 Mart Cuma günü saat 20:30'da başlayacak. Mücadele Antalya'da oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

14. RANDEVU

Türkiye ile İrlanda Cumhuriyeti A Milli Takımlar düzeyinde bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların ikisini Ay-Yıldızlılarımız kazanırken, rakip takım 5 kez sahadan galibiyetle ayrıldı; 6 maç ise berabere bitti. Türkiye'nin 15 golüne İrlanda Cumhuriyeti 27 golle karşılık verdi.

Haberin Devamı

İki takım son kez 25 Mayıs 2014 tarihinde özel maçta Dublin'de karşılaşmış, Ay-Yıldızlılar rakibini 2-1 mağlup etmişti.

A Milli Takım kadrosu

Kaleciler

Okan Kocuk - İstanbulspor A.Ş., Serkan Kırıntılı - Atiker Konyaspor, Volkan Babacan - Medipol Başakşehir FK

Defans

Gökhan Gönül - Beşiktaş A.Ş., Kaan Ayhan Fortuna Düsseldorf, Mehmet Zeki Çelik - İstanbulspor A.Ş., Çağlar Söyüncü - SC Freiburg, Ömer Toprak - Borussia Dortmund, Serdar Aziz - Galatasaray A.Ş., Uğur Demirok - Trabzonspor A.Ş., Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe A.Ş., Ömer Bayram - Teleset Mobilya Akhisarspor

Orta saha

Abdülkadir Ömür - Trabzonspor A.Ş., Cengiz Ünder - AS Roma, Emre Mor - RC Celta de Vigo, Serdar Gürler - Osmanlıspor FK, Emre Akbaba - Aytemiz Alanyaspor, Mehmet Topal - Fenerbahçe A.Ş., Oğuzhan Özyakup - Beşiktaş A.Ş., Okay Yokuşlu - Trabzonspor A.Ş., Selçuk İnan - Galatasaray A.Ş., Yusuf Yazıcı - Trabzonspor A.Ş., Hakan Çalhanoğlu - AC Milan, Yunus Mallı - VfL Wolfsburg

Forvet

Cenk Tosun - Everton FC, Enes Ünal - Villarreal CF

ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR

A Milli Futbol Takımı, 23 Mart Cuma günü Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, sol baldırında zorlanma bulunan Cenk Tosun, bağırsak enfeksiyonu geçiren Hakan Çalhanoğlu ve sağ ayak travması bulunan Selçuk İnan, takımdan ayrı çalıştı.
İdmanı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile TFF Başkan Vekili Ali Dürüst de izledi.
Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulurken, milli takım bu bölümde koşu, istasyon, top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi.
İdmanda, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan Oğuzhan Özyakup ve Ömer Toprak ile hastalığı nedeniyle kampa katılamayan Emre Mor'un yerine aday kadroya dahil edilen Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci ve Alper Potuk da yer aldı.

Ay-yıldızlı ekibin çalışmasına, A Milli Takım kadrosuna ilk kez davet edilen Abdülkadir Ömür, Ömer Bayram ve Mehmet Zeki Çelik de katıldı.

A Milli Futbol Takımı, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!