Partizan Beşiktaş UEFA maçı hangi kanaldan yayınlanacak maç saat kaçta başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Partizan Beşiktaş UEFA maçı hangi kanaldan yayınlanacak maç saat kaçta başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2018 20:32

Partizan Beşiktaş maçı öncesi spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini araştırılıyor.. Henüz bir canlı yayın bilgisi gelmemesi taraftarlarda merak uyandırdı. Beşiktaş'ın geçtiğimiz UEFA karşılaşmasının da canlı yayınlanacağı kanal son anda belli olmuş taraftarlar konu hakkında sosyal medyadan tepki göstermişti. Bu akşam da yayınlanacak kanal henüz belli olmadığı için konu merakla takip ediliyor. Karşılaşmanın canlı yayın bilgilerinde değişiklik olduğu takdirde, bilgiler haberimizde olacak..

Haberin Devamı

Partizan Beşiktaş maçı için heyecan dorukta. Temsilcimiz Beşiktaş bu hafta UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Partizan ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan temsilcisi Partizan ile Beşiktaş arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarına konuk takım taraftarları alınmayacak. 

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sırbistan kulübü Partizan ile yapacağı ilk maça artık çok kısa bir süre kaldı. Beşiktaş'ın, Partizan deplasmanında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı öncesi araştırmalarını yoğunlaştıran sporseverler, maça dair detayları öğrenmek istiyor. Öte yandan bu önemli müsabakanın rövanşının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Peki, Partizan Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Partizan Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'ndaki rakibi Nordsjaelland’ı eleyen Sırbistan temsilcisi Partizan oldu.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda ilk maçlar 23 Ağustos’ta, rövanş maçları ise 30 Ağustos’ta oynanacak. Beşiktaş, Partizan ile ilk maçı deplasmanda oynayacak. Kritik mücadele TSİ 21.30'da başlayacak. Karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı. Açıklama yapıldığı andan itibaren karşılaşmanın canlı yayın bilgileri haberimizde olacak.

Öte yandan, Beşiktaş – Partizan Belgrade UEFA Avrupa Ligi Play – Off Turu rövanş maçı 30 Ağustos 21:00’de naklen ve sadece D-Smart’ta olacak.

Deplasman seyircileri olmayacak

Sırbistan temsilcisi Partizan ile Beşiktaş arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarına konuk takım taraftarları alınmayacak. Partizan Futbol Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 23 Ağustos’ta Belgrad’da, 30 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak maçlara konuk takım taraftarlarının alınmayacağı bildirildi.

Açıklamada, söz konusu karşılaşmaların UEFA tarafından “yüksek riskli maç” ilan edildiği ifade edilirken, varılan anlaşma gereği iki maçta konuk takım taraftarları olmayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Açıklamada ayrıca, Belgrad ve İstanbul’daki maçlarda üzerinde konuk takım sembolü bulunan kişilerin biletleri olsa dahi stada alınmayacağı ifade edilirken, Partizan taraftarlarına sportif kurallar çerçevesinde takımlarını desteklemeleri çağrısında bulunuldu. Partizan ile Beşiktaş arasındaki ilk maç 23 Ağustos Perşembe günü Sırbistan’ın başkenti Belgrad’daki Partizan Stadı’nda oynanacak.

Tarihlerinde ikinci kez karşılaşacaklar

Partizan ile Beşiktaş, Avrupa kupaları tarihinde ikinci kez eşleşti. İki ekip daha önce, 2014-2015 sezonu UEFA Avrupa Ligi gruplarında rakip olurken, Sırbistan’daki maçı 4-0 kazanan Beşiktaş, İstanbul’da da rakibine 2-1’lik üstünlük kurmuştu. Partizan, Beşiktaş’ın dışında daha önce Fenerbahçe’yle de karşılaştı. 2008-2009 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Partizan’ı İstanbul’da 2-1 yenerek elemişti.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!