Gaziantep’te voleybol ailesi sezonu açtı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep’te voleybol ailesi sezonu açtı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 12:34

Gaziantep voleybol ailesi, Merinosspor’un Diyarbakır Peyasspor’u 3-0 yendiği karşılaşma ile 2018-19 sezonuna ‘merhaba’ dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Merinosspor, sezonun açılış maçında konuk ettiği Diyarbakır Peyasspor’u 3-0 mağlup etti.

Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanan maç öncesinde, hakemlikte 25 yılını dolduran ve bundan böyle gözlemci olarak bu spora hizmet verecek olan Murat Kozan’a, Gaziantep Voleybol İl Temsilcisi Behzat Şençay tarafından plaket verildi.  Ayrıca, hakemlikte 25 yıl, hakem gözlemciliğinde 20 yılını dolduran İbrahim Halil Gereze’e plaketini Merkez Hakem Kurulu Üyesi Enver Çinpolat takdim etti.

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Serhat Polat da, Gaziantep voleyboluna önemli hizmetleri bulunan Çinpolat’a plaket verdi.

Karşılaşma sonrası yeni sezona ilişkin görüşlerini açıklayan Voleybol İl Temsilcisi Behzat Şençay, “Voleybola hizmet etmiş ve bundan sonra da hizmet etmeye devam edecek arkadaşlarımıza birer plaketle teşekkür ederken, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!