Galatasaray'ın rakibi Schalke 04 galibiyete hasret

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın rakibi Schalke 04 galibiyete hasret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2018 22:35

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke 04, deplasmanda Mönchengladbach'e 2-1 yenilerek bu sezon üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) üçüncü haftasında oynanan maçta Schalke 04, deplasmanda Mönchengladbach'a 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan Schalke 04, üçüncü hafta mücadelesinde Mönchengladbach'a konuk oldu.
Ev sahibi ekip, 3. dakikada Matthias Ginter ve 76. dakikada Patrick Herrmann'ın golleriyle üç puana uzanırken, Schalke 04'ün tek golünü 90. dakikada Breel Embolo kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında 18 Eylül Salı günü sahasında Porto ile karşılaşacak olan Schalke 04, bu sezon üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda perşembe günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak Hırvat temsilcisi Dinamo Zagreb, 49. dakikada Dani Olmo'nun golüyle Gorica'yı 1-0 yendi.

Sarı-lacivertli ekibin bir diğer rakibi Spartak Trnava ise Slovakya Ligi'ndeki maçta sahasında Zilina'ya 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş'ın "Kupa 2"deki rakibi Malmö, İsveç Ligi'nde 2-0 geriye düştüğü maçta Östersunds'u deplasmanda 3-2 yenerken, Akhisarspor'un rakibi Standard Liege ise Belçika Ligi'ndeki mücadelede Sporting Charleroi ile golsüz berabere kaldı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!