Fırat Aydınus ile Halis Özkahya üçüncü kez...

Güncelleme Tarihi:

Fırat Aydınus ile Halis Özkahya üçüncü kez...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2018 14:05

Bu akşam oynanacak olan 'Fenerbahçe-Beşiktaş' derbisinin 'VAR' görevi Halis Özkahya'ya verildi. Fırat Aydınus ile Halis Özkahya, daha önce iki kez beraber görev yapmışlardı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fırat Aydınus'un yönettiği 'Başakşehir-Trabzonspor' ve 'Trabzonspor-Galatasaray' maçlarında VAR odasında Halis Özkahya vardı.

İki maçta da Aydınus'un 'VAR' odasına başvurmadığı gözlemlendi. 

Halis Özkahya, o iki maçın dışında, bu akşam öncesinde üç defa daha 'VAR' odasında görev yapmıştı. İşte o maçlar ve 'VAR' kararları...

1) Sivasspor - Alanyaspor: Alanya'nın golü önce yardımcı hakem tarafından iptal edildi, ardından da VAR tarafından onaylandı.

2) BB Erzurumspor - Başakşehir: Visca'nın golünü yardımcı hakem iptal etti, VAR onayladı. Özer, İrfan Can'a taban girdi. Orta hakem Bülent Yıldırım sarı kart verdi. VAR, Yıldırım'ı ekrana çağırdı. Yıldırım inceledi ama kararını değiştirmedi. Erzurumspor, ilk yarının sonlarına doğru soldan bir orta kesti, içerde Başakşehirli futbolcu rakibin yükselmesini engelledi. Bu sefer de VAR çağırmadı.

Haberin Devamı

3) Antalyaspor - Sivasspor: İki takım da benzer şekillerde penaltı kazandı. Ekrana yansıyan, içerden VAR uyarısı olmadı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!