Espora büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Espora büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2019 13:41

Her sene FIFA tarafından düzenlenen ve dünyanın en büyük espor organizasyonlarından biri olan FIFA eClub World Cup’ta Türk ekibi Futbolist yarı finale kadar yükseldi.

Haberin Devamı

"Kazanmak Kafada Başlar” diyen Head&Shoulders, geçtiğimiz hafta sonu Londra’da düzenlenen ve ilk defa bir Türk takımının katılma başarısı gösterdiği FIFA eClub World Cup’ta yarı finale yükselen Futbolist takımının ana sponsorluğunu üstlendi.

Oyunseverlerin yakından takip ettiği ve severek oynadığı FIFA19’da dünyanın en iyi 16 takımı kozlarını paylaştı. Yaklaşık 250 takım arasından sadece 15 takımın ve bir önceki senenin şampiyonunun katılmaya hak kazandığı turnuvanın elemelerinde Türkiye’den Futbolist dahil üç takım yer aldı. Sporun ve sporcu gençlerin yanında yer alan Head&Shoulders’ın anasponsorluğunda yarışan ve elemeleri geçen Futbolist, bu aşamaya gelen ilk ve tek Türk takımı oldu ve Brondby, Manchester City, Ajax gibi futbol takımlarının yanında Faze Clan ve Vitality gibi dünyaca ünlü espor kulüplerinin olduğu sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Futbolist Ekibi, turnuvadan 3.olarak, 10 bin dolar para ödülü alarak ayrıldılar. Bu turnuvadan kazandığı puanlarla Haziran ayında yapılacak olan global finallere katılmayı neredeyse garantileyen ekip, Mart ayında da Singapur’da düzenlenecek olan FUT Champs turnuvasına katılacak. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!