Sıfır Bir Adana 3. sezon 6. bölüm fragmanında savaş kızışıyor! Blu TV ücretsiz nasıl izlenir?

Güncelleme Tarihi:

Sıfır Bir Adana 3. sezon 6. bölüm fragmanında savaş kızışıyor Blu TV ücretsiz nasıl izlenir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 17:08

Sıfır Bir 3. sezon 6.bölüm fragmanı yapımcı kuruluş tarafından yayınlandı. Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan olayları ele alan dizinin yeni bölüm fragmanında kardeşi vurulan Cihat, hastaneye gidemeyeceği için Savaş'tan yardım istemiştir. Doktor ile buluşan Savaş ise Sıfır Bir 3. sezon 6. bölümünde olaylardan haberi olmayan kadından yardım talebinde bulunmuştur. Peki, Sıfır Bir 3. sezon 6. bölüm fragmanında bu olaylarla karşılaşan doktorun tepkisi ne olacaktır.

Haberin Devamı

Sıfır Bir 3. sezon 6. bölüm fragmanında vurulan Adez için harekete geçen Cihat, Savaş'tan doktor yardımı istemiştir. Seyfi ise dur durak bilmemektedir. Sıfır Bir 3. sezon 6. bölümünde adamlarını piyasaya indiren Seyfi, karşı ataktadır. Peki, son bölümün ardından merakla araştırılan Sıfır Bir 3. sezon 6. bölümü Blu TV üzerinden nasıl ücretsiz izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çekilen acılar Savaş ve arkadaşları için tahammül sınırlarını zorlamaktadır. Her geçen gün bir neferini daha kaybeden Hürriyet Mahallesi için durum kötüye gitmektedir. Sauna saldırısında Anafor'un bilinçsizce çıkışı, planlı saldırı içerisinde kayıpların oluşmasına neden olmuştur. Adez için müdahalede bulunan doktor ise yaşadıklarının şokunu yaşamaktadır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaş, Cio ve Özgür tarafından hapishaneden kurtarılan Cihat, hastalığını atlattıktan sonra kardeşleriyle yeniden bir araya gelmiş ve güç toplamıştır. Savaş'ın ise bu mücadelede tek istediği biraz dikkatli olunmasıdır. Çünkü düşmanın ne kadar acımasız olduğunıu bilmektedir. Seyfi ise yediği pusunun ardından iyice yıkılmıştır.

BLU TV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 12.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

BAKMADAN GEÇME!