Şevkat Yerimdar 30. bölüm 2. fragmanında Erdal Erzincan sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 30. bölüm 2. fragmanında Erdal Erzincan sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 18:14

Şevkat Yerimdar yeni bölüm 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Yayın tarihine kısa bir süre kala ortaya çıkan Şevkat Yerimdar 30. bölüm 2. fragmanına Erdal Erzincan sürprizi damga vurdu. Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan'ın konuk olacağı yeni bölümde sürprizlerle dolu gelişmeler var. İşte o gelişmelerin kısa bir özeti olan Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar 30. bölüm fragmanında enteresan olaylar gün ışığına çıkıyor. Tüm bu olanların farkına çok önceden varan Şevkat, Esin'e yaptığı onca uyarıya rağmen yine de kendisine inanmaması nedeniyle büyük bir kızgınlık duymaktadır. İşte, tüm bunların yaşanacağı Şevkat Yerimdar 30. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İsmail ve Erkan’ın aynı kişi olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopar. Bozkır bu yalanın hesabını herkesten sorar ve gönül koyar. Daha fazla bu mahallede kalamayacaklarını söyler. Tüm mahalle seferber olarak kendilerini affettirmeye uğraşırlar.

Şevkat, uyarmasına rağmen İsmail’in yalanına ortak olduğu için Esin’in üstüne gider ve küserler. Fakat her şeye rağmen Bozkır ve Gülperi’nin gitmesini engellemek için birlikte hareket etmeleri gerekmektedir.

Cuma tablolarını yapmaya devam eder. Fakat işler tersine döner.

Haberin Devamı


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esin aniden öfkeli bir insan olmuştur. Mahalleli ilk başlarda bunu ciddiye almasa da sonradan işler gittikçe büyür. Esin, önüne gelenle kavga ediyor ve herkese atarlanıyordur. Bundan Şevkat de nasibini alır.

Galeriye gelen ünlü bir sanat eleştirmeni cumanın tablosuna bayılır ve onun bir şaheser olduğunu söyler. Artık bütün herkes Cuma’nın tablosunun peşindedir. Cuma beklenmedik bir şöhrete kavuşur.

Bahar ve Niko aynı evde geçinemeye başlarlar ve Niko kendisine yeni bir ev aramaya başlar.

İsmail ve Tezene evliliklerinin ilk günlerini oldukça romantik geçiriyorlardır. Gülperi aynı romantikliği Bozkırdan bekledikçe işler karışır.

BAKMADAN GEÇME!