Şevkat Yerimdar 22. bölüm 2. fragmanında Esin'e kötü sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 22. bölüm 2. fragmanında Esine kötü sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 16:21

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinemadan TV'ye uyarlanan karakter komedisi Şevkat Yerimdar'ın 22. bölümünde Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, kötü bir sürprizle karşılaşıyor. Öte yandan İsmail Tezene’ye kavuşabilmek için Erkan kimliğine bürünüyor. İşte Şevkat Yerimdar 22. bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar yayınlanan 22. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. İşte, Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır. Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Cuma, tesedüfen tanıştığı bir kadından çok hoşlanır ve onu etkilemek için söylediği küçük yalanı devam ettirmek zorunda  kalır. Fakat bu durumu anlayan mahalleli cumanın foyasını ortaya çıkartmaya kararlıdır.

İsmail Tezene’ye kavuşabilmek için Erkan kimliği ile ailesinden ister. Ama içindeki Erkan kıskançlığı onu rahat bırakmaz. İsmail herkese bir sürpriz hazırlamaktadır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şevkat ve Esin, Seval hakkındaki gerçeği öğrenmişlerdir. Şimdi oyun sırası onlara gelmiştir. Seval Bora iş birliği ilerler. Bora Şevkat’iin canını sıkacak başka bir yol bulmuştur. Seval de ona yardım ediyordur. Fakat ikisini de çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Selami ve Olsen arasındaki kıyasıya rekabet gene tüm hızıyla devam eder. Mahalleli arada kalmıştır. İsmail, Erkan’ı öldürmekten hapse düşer ve hapisten kurtarılışı Cuma’nın zekası sayesinde olur.

BAKMADAN GEÇME!