Önümüzdeki sezona bakalım

UZUN süreden beri hedeflediği Türkiye Kupası’nı 8. kez müzesine götüren Trabzonspor’la ligin son haftalarının misafir takımı Denizlispor arasındaki maçta kaliteli bir futbol beklemek biraz fazla iyimserlik olurdu.

Zaten Trabzonspor’un kadro yapısının da uzun süredir sakatlıklar ya da başka nedenlerden dolayı forma şansı bulamayan futbolculardan oluşması bu maça olan bakış açısını gözler önüne seriyordu. Sanki Şenol Güneş bu maçı ciddi bir hazırlık karşılaşması gibi değerlendiriyordu.
Maçın görüntüsü
Açıkçası biz de “Yattara eski Yattara mı?” “Teofilo, acaba Türkiye’deki ilk golünü atabilecek mi?” “Sezer-Ceyhun ikilisi orta sahanın yükünü böylesine bir maçta da olsa kaldırabilecek mi?”  sorularına cevap arıyorduk. Bunları izlemeye koyulduk. İkinci yarının başında biraz hareketlenen maçın en güzel görüntüsü, son haftalarda atılan ve yenilen abuk subuk gollere nispet yaparcasına güzellikteki Murat Tosun’un attığı jeneriklik goldü. Trabzonspor, ligi 5’inci olarak tamamladığı bu sezonun ardından kazandığı kupanın sarhoşluğuna kendisini fazla kaptırmadan, öncelikle önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlamak zorunda. Geçen sene düştüğü hataları tekrarlamak istemiyorsa.
Yazarın Tüm Yazıları