Gayrimenkulde 260 milyon liralık rekor satış

Güncelleme Tarihi:

Gayrimenkulde 260 milyon liralık rekor satış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 14:11

GAYRİMENKULDE son dönemde Galatasaray ve Barcelona’ya sponsor olarak dikkatleri çeken Nef’in genç patronu Erden Timur durgun denilen piyasada 2 günde 474 ev sattığını açıkladı.

Haberin Devamı

İstanbul Çekmeköy’de Fiba Holding’e ait arsada hayata geçireceği Nef Çamlıtepe projesiyle ilgili bilgi veren Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, rekor satışın kendileri için gurur verici olduğunu ancak ülke için daha büyük anlamı olduğunu belirtti. 2 günde 260 milyonluk satış gerçekleştirdiklerini belirten Timur, “Bu satış hem Nef’e hem de ülke ekonomisine duyulan güvenin bir göstergesi.

Halkın ihtiyacına cevap verecek projeler ürettiğinizde bunun karşılığını görüyorsunuz. Sektörümüzde, bugünkü piyasa ve ekonomide böyle bir satış rekoruna imza atmamız bizim için büyük moral oldu. Böylece emlak piyasasını canlandırdığımız ve sektörümüzün hala çok güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz” dedi.

1.2 MİLYAR YATIRIM
Çekmeköy’de, toplam 1.2 milyar TL proje değerine sahip üç ayrı proje inşa edeceklerini dile getiren Erden Timur, “230 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek Nef Çekmeköy’ün ilk projesi Nef Çamlıtepe’de 1+1’den 4+1’e kadar farklı tiplerde, bahçeli, teraslı ve balkonlu 474 adet konut yer alıyor.

Haberin Devamı

Anadolu yakasının Göktürk’ü olmaya aday projede yer alan biyolojik göletler ve yeşil omurga ile proje çevresinde yer alan Alemdağ Ormanı, Nef Çamlıtepe sakinlerine rahat bir nefes alma imkanı sunacak” dedi. Nef Çamlıtepe’de 279 bin TL’den başlayan ödeme planları, 36 ay vadeli şirket finansmanı veya 120 ay vadeli kredide yüzde 0.99 oran avantajının, sadece talep bırakan Nef müşterilerine öncelikli olarak sunulduğu belirtildi. yeni etapların ise ön talep bırakıp hızlı satış nedeniyle istediği konutu alamayan Nef müşterilerine öncelikli olarak satışa açılacağı açıklandı.

Gayrimenkulde 260 milyon liralık rekor satış

Şirketin bir başka projesinin reklam filminde ise Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera, Bafétimb i Gomis ve Maicon oynamıştı.

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!