Miami’ye Osmanlı tokadı

Memo’nun Miami’yi blok manyağı yaptığı gecede Utah evinde rahat bir galibiyet aldı Heat önünde.

Haberin Devamı

Mehmet Okur 13 sayı attı, 4 ribaunt kaptı ama asıl yaptığı tam 5 blokla pota altını kararttı Miami hücumcularına. Utah da bu galibiyetle, Dallas önünde oynanan basketbolun tesadüf olmadığını gösterdi. Yine iyi paylaştılar topu, yine konstantrasyonlarını bozmadılar. Sezon başından beri en büyük eleştiri, takımın potansiyelinin çok altında basketbol oynaması zira. Bu oyunu alışkanlık haline getirirlerse yeniden iddialı bir Utah izleyebileceğiz.

Hidayet’lerin cephedeyse işler yine limoni. Boston mağlubiyetinden sonra Indiana deplasmanına gittiler, ama 23 sayı öne geçmelerine rağmen kaybettiler Pacers’a; 105-101. Hido’nun bir türlü forma girememesi de Raptors’ın bu yanar döner halinin sebeplerinden. 10 sayı, 6 ribaunt ve 3 asistle bitirdi maçı Hido.
Reagan başkandı.

Ersan ve Bucks ise yine makus talihinin kurbanı oldu Phoenix deplasmanında. Şöyle söyleyelim, Bucks en son Phoenix’te maç kazandığında Reagan hala başkandı, Berlin Duvarı da yerinde duruyordu. Ta 1987’den beri bir basiret bağlanması söz konusu kendilerinde. Geçen gece de 105-101 kaybettiler. Ersan sadece 4 sayı ve 2 ribaunt yaptı maçta.

Yazarın Tüm Yazıları