Kunter ve Aybaba

Osmanlı Tokatı...

Haberin Devamı

Milyonların gözü önünde dün akşam Beşiktaş'la uğraştılar.
Thy Avrupa liginde çok önemli bir maçımız varken, aynı saatte futbol takımımız İnönü'de Akhisar Belediye'yi konuk etti.
Federasyon, maç saatlerini önceden belirledikleri için herhangi bir değişiklik yapamazmış?
Şimdi soruyorum?
Eyy Federasyon; bu maç saatleri ve programlar Anayasının ilk 3 maddesimi ki, değiştirelemiyor. Bu nasıl bir mantık anlayışırdır. Bu nasıl bir yargısız infazdır.
Tribünlerin eski Beşiktaş başkanı, şimdiler de TFF başkanı Demirören aleyhine yapılan eylemine bende yürekten destek veriyorum.

Dün İnönü' de ve Abdi İpekçi' de o kadar boşluk vardı ki, inanın çok ama çok üzüldüm. Taraftarımız malesef her iki maçı aynı anda seyredebilmek adına, Tv karşısına geçtiler.
Kimse onlara haksızlar diyemez. Çünkü başka çareleri yok ? Federasyon bizlere öyle bir şamar attı ki, gerçek osmanlı tokatını aratmadı.. Bizlerle uğraşmaktan vazgeçin. Biz zaten her türlü sorunla uğraşan bir kulüp haline geldik. Yapmayın... Yazıktır... Bakın; THY liginde maddi olarak çok büyük durumda olan Fenerbahçe ve Efes' den bile önce ilk 16' yı garantiledik. Unutmaytın ki biz bu ligde ilk defa yer alıyoruz.
Ne bir sporsorumuz var, ne de kendimizden başka destekleyen birileri.. Helal olsun sizlere, Erman Kunter ve öğrencileri. Yüzümüzü karartmadığınız için sonsuz teşekkürler.
 
Bir teşekkür de Sn. Aybaba'ya..
Tempo gücü çok yüksek 3-4 haftadır takımını oynatıyor. Hatalı ve hatasız..
Çok gol atıp, çok gol yiyor ama Beşiktaş bu senenin en kaliteli oyununu oynayan ekip haline geldi. Beşiktaş her ne kadar dün akşam iyi oynamasa da, kazandı. Rakibine uymayıp, temposuna devam etseydi tarihi bir fark ortaya çıkardı. Sanırım çok erken gelen 2 gol, kara kartalın oyun sistemi ve bünyesini bozdu. Sağlık olsun.  Her zaman çok iyi oynayamazsınız?
121 hafta sonra her ne kadar geçici olsa da, lider olmak güzel. Dilerim kalıcı oluruz..

Haberin Devamı

Bilet Fiyatları...

sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürüm!
ÖLDÜRMEYİN...
Sn. Yönetim.. Bu işi artık biran önce çözün. Tribün, özellikle kapalı çok boşluk içerisinde. Kimseye bedava bilet verin demiyorum ama Beşiktaş' ın en büyük gücü tarafardır. Sizler bu gücü asla yabana atamazsınız. Uzatmayın artık ? Bizler de, Sizler de FEDA' karlık yapalım. Çarşı' yı küstürmeyin. O taraftar grubu değil, aynı zamanda Beşiktaş' ın kalbidir. Oyuncular gider, Yönetimler gider ama hep kalıcı taraftardır. Ve Beşiktaş taraftarı sosyete değil halk taraftarıdır. Cebinde ki 3-5 kuruşunu bilete verebilecek kadar da bu kulübe aşıktır. Hadi, şimdi bugün uzatın ellerinizi ve barışın. Gün küslük değil birlik olma günüdür. Yapacağınız % 30 ve 40' lık bir indirim inanın kulübe daha büyük bir kazanç getirecektir. Hem maddi ve hemde manevi olarak buna hepimizin ihtiyacı var.

Haberin Devamı

Takım Olmak...

Beşiktaş yavaş yavaş takım olma yolunda ve yoluda açık olsun. Dün akşam atılan ilk golde, kaptandan gelen İsmail Köybaşı jesti gerçekten olağan üstüydü. Hepinizi yürekten alkışladım, alkışlıyorum. Bu arkadaşına destek olmak, bu birlik olmak adına yapılan bir eylemdir. Evet o pozisyonda Toraman' ın sarı kart görmesi gerekirdi. Formasının altından İsmail' in formasını çıkartıp gösterdi. Sonuçta formasını çıkardı ama orada çok başka bir olgu vardı. Takım kaptanının yaptığı, golün sevincinden çok arkadaşına destek olmaktı. Eğer ki bunun için sarı kart göstereceklerse bırakın anlamayanlar versinler kırmızıyı. Kızarsam ...
Aybaba' nın Almeida' nın gördüğü kırmızı kart ile ilgili yorumu beni gerçekten güldürdü. Şuan bile sesli gülüyorum.
"Almeida'yı zaten kupa maçında dinlendirmeyi düşünüyordum. Bugün hakem benden önce davrandı ve kesin olarak Almeida'yı dinlendirmemi sağladı" Yorumsuz... Sadece gülüyorum..

Haberin Devamı

Geçen hafta hocanın, Uğur'u biraz dinlendirmesi yönünde yazı yazmıştım. Benim yazımı okuyarak değil ama görünen köy kılavuz istemezmişcesine Uğur' u bu hafta ilk 11 de başlatmadı. Eee fena da olmadı hani?

Yazarın Tüm Yazıları