Kısa film yarışmasında ödüller sahiplerini buldu!

Güncelleme Tarihi:

Kısa film yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 11:26

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın sonuçları Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi kapsamında yapılan ödül töreninde açıklandı.

Haberin Devamı

“Küçük birikimler, büyük mucizeler yaratır!” sloganıyla Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde ilk 3’e girmeyi başaran yarışmacılara TSPB Başkanı İlhami Koç ve TSPB Başkan Vekili Dr. Berra Doğaner ile TSPB Yönetim Kurulu Üyesi Gülsevin Çipli ödüllerini verdi.

Türkiye’nin her bölgesinden toplam 135 filmin katıldığı yarışmanın başvuruları, TSPB Başkan Vekili Dr. M. Berra Doğaner, Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Çetinkaya, TSPB Finansal Eğitim Çalışma Komitesi Başkanı Attila Köksal, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alp Birol, BirGün Gazetesi Yazarı ve Sinema Eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan, Sinema Yazarı ve Haber Editörü Selin Gürel ve Hürriyet Gazetesi Sinema ve Spor Yazarı Uğur Vardan’dan oluşan jüri tarafından değerlendirdi.

Haberin Devamı

Düzenli para biriktirme, tasarruf etme ve planlı harcama temasına uygun olarak hazırlanan 135 film arasından sıyrılarak ilk ona giren filmlerin ve yönetmenlerin isimleri şöyle:

1. Adil Altaş – Miras (12 bin TL)
2. Burak Ciritoğlu – Kumbara Sakinleri, (10 bin TL)
3. Bülent Gökçek – Kurtuluş, (7 bin 500 TL)
4. Muhammet Raşit Yiğit Akalın-Mucize Birikim
5. Lillian Karabacakyan-1-2-M
6. Fatih İnce-Gün
7. İbrahim Sabuncuoğlu-Para Para
8. Hikmet Kaymak-Deniz’in İşyeri
9. Abdullah Rıdvan- Can Bazı Hayaller Daha Gerçektir
10. Ercan Selim Öngöz-Okumak Ve

Ayrıca, ilk üçe giren katılımcılar dokuz aylık sinemia üyeliği almaya hak kazandı. En başarılı 10 filmin sahibi ise TSPB tarafından düzenlenen bir günlük eğitimlerden birine ücretsiz katılma imkanı ve 1 yıl süreli İKSV Mavi Lale Kart Üyeliği kazandı.

 

BAKMADAN GEÇME!