Yemekteyiz yarışmacısı Mehmet Sur kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz yarışmacısı Mehmet Sur kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 12:38

İlk olarak Yemekteyiz ardından MasterChef Türkiye ile tanınan Mehmet Sur’un hayatı merak konusu oldu. Mehmet Sur, binlerce kişi arasından MasterChef Türkiye’ye katılmaya hak kazanmış, uzun bir süre yarışmada kalmayı başarmıştı. İşte, Mehmet Sur’un hayatına ilişkin bilgiler

Haberin Devamı

Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Sur, 39 yaşında. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı, özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restoranlarda komilik yaparak mesleğe başladı. Et konularında uzman olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda mutfak şefliğine kadar kariyerini tamamladı.

Mehmet Sur'un İstanbul Fatih'te büyük bir ocakbaşı restoranı bulunuyor. Yine İstanbul'da bir sakatat dükkanına da sahip olan Mehmet Sur, MasterChef'e katıldıktan sonra iş hayatında atılım yaptı. Yarışmayla tanınmanın getirisini kâra dönüştüren Mehmut Sur, Adapazarı'nda yeni bir ocakbaşı restoran daha açtı. sosyal medya hesabında sık sık ailesiyle ilgili paylaşımlarda da bulunan Mehmet Sur, MasterChef yarışmasından hemen önce TV8'in bir diğer yemek yarışması Yemekteyiz'e katılmış, masada yumrukla soğan kırması uzun süre konuşulmuştu.

BAKMADAN GEÇME!