Yasak Elma yeni bölüm fragmanında romantik anlar... Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma yeni bölüm fragmanında romantik anlar... Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 10:11

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Alihan ve Zeynep arasındaki duygusal anların ön plana çıktığı Yasak Elma 14. bölüm fragmanı, dizi takipçilerini heyecanlandırdı. Peki, yeniden yolları kesişen ikili arasında neler yaşanacak? İşte Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeleri hatırlamak isteyenler için kısa bir özet.

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisi dün akşam 2. sezonunun açılışını yaptı. Yeni sezonun ilk bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Ender’in oyunlarına daha fazla dayanamayan Yıldız evi terk etti, bu terk ediş ise Alihan ve Zeynep aşkına yaradı. Ablasını yalnız bırakmak istemeyen Zeynep, yeni işine başladığı gün karşısında Alihan’ı buldu. İkilinin arasında olacakları merak edenler için ilk tüyo Yasak Elma 13. bölüm fragmanıyla geldi. Yeni bölüm fragmanında Alihan’ın Zeynep’in gönlünü kazanmak için elinden geleni yaptığı görülüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Şengül’ün ihanetiyle sarsıldı. Halit’e sürekli kendini ispat etmek zorunda olması onu çok yordu. Ender’le olan savaşını kaybettiğine inanarak evliliğiyle ilgili önemli bir karar aldı. Zeynep ise Yıldız’ın aldığı karardan habersiz Amerika’ya vardı. Alihan Zeynep’e yetişememesinin üzüntüsünü yaşarken Zeynep’i geri kazanmanın yollarını aradı.

BAKMADAN GEÇME!