Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 17:42

Ufak Tefek Cinayetler, 33. yeni bölümü ile sezona başlıyor. Geçtiğimiz sezon finalinde Edip'in pencereden itilerek ölümünün gerçekleşmesi, büyük bir soruşturmaya neden olmuştur. Soruşturmaya hız kazandıran emniyet birimleri, bazı bulgulara ulaşmıştır. Olayın baş karakterleri ve Sarmaşık sakinleri, teker teker sorguya alınmaktadır. Ancak gözaltına alınan bir kişi olmuştur. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 33. yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapacak olan Ufak Tefek Cinayetler, 33. bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti. Kemal komiserin belli olgulara ulaşmasının ardından gözler, gözaltına alınan isimlere çevrildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 33. yeni sezon ilk fragmanında suçlu görünen isim kim olmuştur? İşte, o isim ve detaylı bilgiler

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezonu 18 Eylül Salı günü başlıyor.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Olan bitenden rahatsızlığını dile getiren Arzu, Pelin'in başındaki karabulutları öne sürerek bir nevi ortaklık teklif etmiştir. Bu ortaklı, işlenecek cinayet içindir. Pelin'in hayatını mahvetmek için her yolu denemeye hazır olan Merve, Taylan'ın canını fena halde yakmıştır. Bu durum Pelin'in evliliğinde sarsıntı yaratınca ortalık karışmış ve Pelin, Merve'yi ortadan kaldırmaya karar kılmıştır. 

Haberin Devamı

Arzu'nun hedefinde ise belki de uzun zamandır aklının bir köşesinde yer alan Burcu'yu uzaklaştırma planı, bu kez resmi bir girişimle ortaya çıkacaktır. Bu girişimin ortağı, henüz acısı taze olan Pelin olacaktır. Peki, Arzu-Pelin ortaklığı sonucunda ölen isim kim olacaktır? 

Reyting rekortmeni dizide ilk cinayete kurban giden kişi Doktor Elif oldu. Doktor Elif'in öldürülmesinin ardından sezon finalinin ikinci cinayeti de işlendi ve bu kez de Edip öldürüldü.

BAKMADAN GEÇME!