Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2018 23:23

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Merve ve Kerim’in aşk savaşı başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kerim Adil Sağlam'ın Sarmaşık'a girdiği günden bu yana gözünü uyku girmeyen Merve, hoşgeldin partisi düzenledi ve düzenlediği bu partide karşılaştığı durum dolayısıyla resmen yıkıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sarmaşık'taki tahtını Oya nedeniyle kaybeden ve Oya'nın Kerim Adil Sağlam isimli şahsa satışı gerçekleştirmesinin ardından evine bir daha yaklaşamayacağının farkında olan Merve, Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanında büyük bir seçimle karşı karşıyadır. Peki, Merve'nin tavrı bu hususta ne olacak?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler'e yeni dahil olan karakterler arasında Kerim Adil Sağlam yer aldı. Kerim, Merve'nin lise yıllarında maddiyatı göstererek kendisini terk etmesi, Taylan'ın ise büyük bir bencillik yaparak kariyerine mal olmasını unutmayarak Sarmaşık'a dönmüş ve intikamın fitilini ateşlemiştir. Merve'nin evini Oya'dan alarak ilk hamlesini yapan Kerim Adil, Sarmaşık'ta başka bir eve taşınan Merve'nin hoşgeldin partisine dahil olmuştur. Bu partide tüm hasımlarına gövde gösterisi yapan Kerim, Merve'yi tek yakalamış ve geçmişin acısını çıkarmaya başlamıştır.

Merve'nin, o evi geri alacağını söylemesi üzerine Kerim'in tepkisi ise net olmuştur. Kimsenin kendisinden o evi alamayacağını ancak Serhan'ı bırakıp kendisiyle evlenmesi ile durumun değişebileceğini ve tahtına kurulabileceğini söylemesi, Merve'yi derin bir hüzne boğmuştur.

MERVE'NİN BEBEK ÜZÜNTÜSÜ

Serhan'dan olan bebeğin doğumunu başarıyla gerçekleştiren Oya, Merve tarafından fark ediliyor. Oya'ya karşı duyduğu kin ve nefret kat kat artan Merve, yeni planlar için harekete geçmeye hazırlanmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!