Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde gerilim arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde gerilim arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2018 23:21

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Serhan ve Oya arasındaki ilişkiyi anlayan Merve, Serhan’ın Oya’dan şüphelenmesi için çok ince bir plan yaptı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Serhan’ın sözleriyle sarsılan Oya, sinir krizi geçirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünde Serhan ve Oya arasındaki ilişkiyi anlayan Merve, Serhan’ın Oya’dan şüphelenmesi için çok ince bir plan yapıyor, ikili arasında ciddi bir tartışma yaşanıyor. Serhan’ın sözleriyle sarsılan Oya, sinir krizi geçiyor.

MEHMET, YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA ARZU'DAN BEKLEMEDİĞİ HAMLE GÖRÜYOR

Haberin Devamı

Enver ile Arzu arasındaki ilişkinin devam edeceği yönündeki kaygıları içerisinde barındıran Mehmet, Arzu'yu kendi dükkanında görünce birden afallamıştır. Arzu'nun Mehmet'i eşyalarını toparlayıp eve gelmesi konusunda ikna etmeye çalışması, kafa karıştırıcı bir etki yaratmıştır. Peki, bu davetle birlikte Arzu'nun Mehmet üzerindeki planları ne olacaktır?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve hem Sarmaşık’a rezil oldu hem de büyük gerçeği nihayet öğrendi! Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve... Bu aşk, Oya’nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı. Diğer tarafta Kemal başkomiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık.

UFAK TEFEK CİNAYETLER'E YENİ OYUNCU

Ufak Tefek Cinayetler”’e oyuncu Sezin Akbaşoğulları konuk oluyor. Akbaşoğulları, Ufak Tefek Cinayetler’in 26. bölümünde izleyici ile buluşacak. 24 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde güzel oyuncu, Oya’nın (Gökçe Bahadır) üniversiteden arkadaşı Elif karakterini canlandıracak.

BAKMADAN GEÇME!