Survivor 2020 ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2020 ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2020 20:21

Yarışma programı Survivor'da bu yıl yine zorlu ve heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam edecek. Merakla beklenen Survivor 2020'nin ne zaman başlayacağı, ilgiyle izlenen yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Survivor 2020 ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

'Survivor 2020?' ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı, sevilen yarışma programının takipçileri tarafından sorgulanmaya devam eden konular arasında yer alıyor. Yakın zamanda başlayacak olan Survivor 2020'de heyecan yine dorukta olacak. İşte, konuya dair ayrıntılar...

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2020 yarışmasının ne zaman başlayacağı Acun Ilıcalı tarafından yayınlanan Gel Konuşalım isimli programda açıklandı. Acun Ilıcalı katıldığı televizyon programında Survivor 2020'nin başlayacağı tarihin Şubat ayında olacağını duyurdu.

YARIŞMACILAR KİMLER?

2020 Şubat ayında başlayacak Survivor'un yeni sezonda yarışmacılar arasında ilk belli olan isim ise Ersin Korkut oldu. Yarışmanın formatı bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda bu yıl Ünlüler ve Gönüllüler yarışacak.

BAKMADAN GEÇME!