Savaşçı son bölümü ile ekrana geldi...Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölümü ile ekrana geldi...Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 23:07

Savaşçı son bölümü ile merak katsayısını arttırmaya devam ediyor. Galip'i kurtarmak için sahaya inen Kılıç Timi, taramadık nokta bırakmadı. Terör odaklarıyla mücadelesini amansızca veren tim, Savaşçı son bölümünde bu süreci devam ettirdi. Peki, Savaşçı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile izleyicisinin karşısına çıkabildi mi? İşte, son bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıktı. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgideydi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE GALİP KURTULDU MU?

Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.




NELER YAŞANDI?

Kuzgun’un ateşiyle Kutalmış General ve ona siper olan Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan, vuruldular diye endişelenirken, Kuzgun planının ikinci kısmını devreye sokar. Kalabalık terörist grubu köyü kuşatır ve Kılıç Timi, Türkmenler’le birlikte teröristlere karşı koymaya çalışır. Ama Galip’le iletişimin kesilmesi, timde paniğe sebep olur.

Roza tarafından kaçırılan Pia ise Kuzgun’la karşı karşıya geldiklerinde hayatının en büyük şokunu yaşar. Kuzgun’un beklenmedik hamlesiyle olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay Kopuz için Pia meselesi daha da karmaşık hale gelecektir.

BAKMADAN GEÇME!