Popstar 2018 yarışmasının birincisi Salih Zülüfoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Popstar 2018 yarışmasının birincisi Salih Zülüfoğlu kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 23:50

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen müzik yarışması Popstar'da yer alan isimlerden biri olan Salih Zülüfoğlu, bu akşam gerçekleşen final gecesiyle birlikte birinci oldu. Poıpstar 2018 yarışmasında birinci olan Salih Zülüfoğlu'nun kişisel bilgileri merak edilmeye başlandı. Peki, Popstar 2018 yarışmasının birincisi Salih Zülüfoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Türkiye'nin en iyi seslerinin yarıştığı Popstar 2018'de tarzı, duruşu ve güzel sesiyle dikkatleri hemen üzerine çeken Salih Zülüfoğlu, bu akşam gerçekleşen final gecesiyle birlikte yarışmanın birincisi oldu. Peki, Popstar 2018 yarışmasının birincisi Salih Zülüfoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

SALİH ZÜLÜFOĞLU KİMDİR?

24.09.1994 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Salih Zülüfoğlu ilkokul mezunudur. Evli ve bir çocuk babası olan Zülüfoğlu'nun 1 kardeşi daha vardır. Sahne tecrübesi de bulunan Salih Zülüfoğlu, arabesk ve Alaturka tarzında seslendirdiği şarkılarla Popstar'da adından sıklıkla söz ettiriyor.

Edirne’de yaşamını sürdüren genç şarkıcı, tanıtım videosunda kendini şöyle anlatıyor; "13-14 yaşından beri sahnedeyim, ailemi çalışarak geçindiriyorum. Evliyim, 10 aylık çocuğum var. Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah ben de böyle sahnelerde olurdum. İnşallah ben de böyle şarkılar okurum. İnşallah ben de bir gün ünlü olurum. Ben de şimdi Popstar sahnesinde olacağım."

Haberin Devamı

Konservaturar terk olduğunu ifade eden Salih Zülüfoğlu, devamlı yarışmalarda kendimi göstermeye çalıştığını ama başarılı olamadığını ve düğünlerde şarkıcılık yaptığını söylüyor.

BAKMADAN GEÇME!