Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 23:22

Muhteşem İkili dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Muhteşem İkilinin aklanmak için Semih’i yakalayıp konuşturmaktan başka çaresi kalmadı ve ava çıktılar. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Semih’in konuşmasından korkan Demiray deşifre olmak pahasına Barca ve MKC’nin karşısına çıkmak zorunda kaldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Muhteşem İkilinin aklanmak için Semih’i yakalayıp konuşturmaktan başka çaresi kalmamıştır. Semih’in konuşmasından korkan Demiray deşifre olmak pahasına Barca ve MKC’nin karşısına çıkmak zorunda kalır. Demiray hedefleri için Barca ve MKC’nin ailelerinin de işin içine katmaktan geri durmayacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

MKC, ele geçirdiği Semih’i konuşturup aklanmak mı istiyor? Demiray’ın elinde tuttuğu Barca’yıkurtarmak mı? Demiray’ın planı ise; MKC’yi de, Barca’nın yanına çekip ikisini birden öldürmektir. Birbirlerini hiç sevmeyen Barca ve MKC’nin hayatları şimdi birbirlerine bağlıdır.

BAKMADAN GEÇME!