Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 23:25

Koca Koca Yalanlar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahmet, kendisini dövdüren kişinin Müjgan olduğunu sanmaktaydı. Müjgan, çocuklarıyla Nilgün ve Şahin’in bahçesinde kahvaltıya gitmişti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahmet’in intikam için Sude ile el ele Nilgün’lerin bahçesine gelmesine çok sinirlendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ahmet, kendisini dövdüren kişinin Müjgan olduğunu sanmaktadır. Müjgan, çocuklarıyla Nilgün ve Şahin’in bahçesinde kahvaltıya gitmiştir. Ahmet’in intikam için Sude ile el ele Nilgün’lerin bahçesine gelmesine çok sinirlenir. Müjgan’ın annesi Hatice, bahçe hortumuyla Sude ve Ahmet’i ıslatır. Ortalık savaş alanına döner. Sude ise, Ahmet’le evlenme planlarını adım adım uygulamaya girişmektedir. Şantaj sonucu Şahin ve Osman’ın şirketinde çalışmaya başlar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ahmet, yaptığı hatanın farkına varmıştır. Kendini affetirebilmek için Müjgan ile yemeğe çıkmaya karar verir. Diğer cephede Müjgan ise boşanmak için avukatla görüşmüştür. Ahmet, boşanma davasını duyduğunda bu durumu nasıl karşılayacak?

Müjgan'ın sürpriini öğrenen Sude, durumdan şüphelenir. Müjgan'ın intikam için hain planları olduğunu düşünerek endişeye kapılır. Müjgan'ın sürprizi için sabırsızlanan Ahmet ise duyduklarıyla şaşkına döner.

BAKMADAN GEÇME!