Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümünde dramatik dakikalar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar dizisinin son bölümünde dramatik dakikalar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 22:56

Kanatsız Kuşlar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Muzaffer, Nefise'nin gözleri önünde gerçek sandığı oğluna kavuştu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nefise ne yapacağını bilememekteydi. Muzaffer ise bunca yıl ona bu acıyı çektirenlere öfkeliydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Muzaffer, Nefise'nin gözleri önünde gerçek sandığı oğluna kavuşur. Nefise ne yapacağını bilememektedir artık. Muzaffer ise bunca yıl ona bu acıyı çektirenlere öfkelidir. Ama yine de gelecek güzel günleri düşünmektedir. Yapıcı davranır. Bütün çocukları, kardeşlik duygusuyla bir arada tutmaya kararlıdır. Zeynep, Ahmet'in gerçek yüzünü kardeşine kanıtlayacaktır.

Haberin Devamı

Çektiği görüntüleri izletirken, Cemre'nin gösterdiği tepki, Onur'u yine Zeynep'in yakınına taşır. Nefise'nin etrafındaki çember hızla daralırken Kemal de artık gemileri yakmıştır. Her şeyi göze almıştır. Fakat keskin sirke misali bu kez kendisi de beklemediği kadar büyük zarar görecek gibidir.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin ekranlara gelen son bölümünde, Muzaffer, oğlunun yaşadığına artık emindir. Nefise ise çevresinde iyice daralan çemberin ortasında sıkışır. Muzaffer, heyecan içinde, yıllar önce kaybettiği oğluyla bir araya geleceği günü beklerken, tüm enerjisini buna verir. Bu durum etrafındakileri ve özellikle de küçük oğlu Mert'i üzmeye başlar.

Öte yandan Onur, Mine'ye, varacağı noktayı hesap etmeden iyilik yapmayı sürdürür. Annesi Suna ise onun duygularını kötüye kullanacaktır. Onur'u elde edebilmesi için kızından bir oyun oynamasını ister. Ahmet, amcasıyla artık iyiden iyiye ters düşmektedir. Çünkü Zeynep'in ona geri döndüğüne inanmakta kararlıdır. Tam buna inanacağı sırada Emre, Zeynep'in her şeyi göze alarak başlattığı oyunu bozar. Ahmet ve Zeynep arasındaki büyük ve tehlikeli hesaplaşmanın zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!