Kadın dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 23:28

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şirin yüzünden Bahar’ın evden gitmesini isteyen Hatice, Bahar’ın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemedi ve utandı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kadın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya karar verdi ve Şirin ile arasına mesafe koydu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Şirin yüzünden Bahar’ın evden gitmesini isteyen Hatice, Bahar’ın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemez ve utanır. Şirin’in yalanlarından sıkılan Enver ise Hikmet’ten öğrendiklerinden sonra Şirin’e olan öfkesine engel olamaz. Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya karar verir ve Şirin ile arasına mesafe koyar. Bahar’ın her kötü gününde yanında olan Arif’in, bu kez Bahar’ın yanında olmasına ihtiyacı vardır. Bu kötü olay ise Bahar ve Arif’i biraz daha yakınlaştırır. Şirin tüm olanlardan sonra söylediği yalanları düzeltmek yerine bir hamle daha yapar. Bunun farkına varan Enver, Şirin’in değil Bahar’ın yanında olmaya karar verir. Eski evine dönmeye karar veren Bahar’ı ise zor günler beklemektedir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!