İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Süreyya fenalaşıyor - Begüm öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Süreyya fenalaşıyor - Begüm öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 12:33

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Boran Konağı'nda nişan heyecanın yaşandığı İstanbullu Gelin son bölüm finaliyle duygu seli yaşatmıştı, ölüm kalım savaşı veren Begüm'ün oğluna hazırladığı video ekran karşısındakileri de derinden etkilemişti. Begüm'ün akıbetini merak eden izleyiciler heyecanla fragmanı araştırıyordu. Peki ameliyata alınan Begüm öldü mü? Süreyya neden fenalaşıyor? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı hüzün yüklü son gelişmelerin ardından gündeme geldi. 16 Şubat tarihli İstanbullu Gelin 37. bölümünde Boran Konağı’nda nişan heyecanı yaşanırken; Süreyya, Begüm gerçeğiyle şok oldu. Finale ise Begüm’ün apar topar ameliyata alınması damga vurdu. Dizinin son bölümünde yaşam savaşı veren Begüm ile Süreyya arasında buzlar eridi. Öte yandan Akif- Senem evliliğini sürpriz bir şekilde öğrenen Esma Hanım'ın eski defterleri yeniden açması ikiliyi beklenmedik bir durum içerisine soktu. Finalde ise Osman'ın nişanında beklenmedik bir kriz patlak verdi. Şimdi ise gözler İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esma’nın bohça alışverişi Siren’i hayretler içinde bıraktı. Akif ve Senem ilişkilerinin önündeki en acımasız engelle karşı karşıya geldiler. İpek kafasındaki tehlikeli planla Esra’nın karşısına çıkmaya hazırlandı. Osman’ın nişanı sırasında yaşanan bir olay Esma’yı utançtan yerin dibine geçirdi. Herkesin nişanda olduğu esnada Emir için bir video hazırlamaya karar veren Begüm, atak geçirerek yere yığıldı. Sabaha karşı gelen korkunç bir haber konakta yeni bir dönemin başlamasına sebep oldu.

VEDA PAYLAŞIMI

Haberin Devamı

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı 'İstanbullu Gelin'in son bölümü bir vedaya sahne oldu.'Faruk Boran'ın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi 'Begüm', mücadele ettiği amansız hastalığın tekrar nuksetmesi sonrası hayatını kaybetti. 'Begüm' karakterine hayat veren Özge Borak, diziden ayrıldığını Instagram hesabı üzerinden duyurdu.
Ne güzel bir mesleğe sahibim.. Her gün dua ediyorum ki mutlu olduğum bir iş yapıyorum. Çok şükür.. Özellikle bugün yazdığınız herşeyi okudum, okuyorum.. Yüzlerce, yüzlerce mesaj yağdı, hala yağıyor. İnanılmaz.. O kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki ağlattınız beni. Evet,İstanbullu Gelin’deki yolculuğum sona erdi.. Yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma, ekip arkadaşlarıma, bu iş için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İçinde olmaktan gurur duyduğum işlerden biri oldu. Sizi çok seviyorum. Varolun.. Ve siz sevgisini esirgemeyen güzel insanlar, gitme diyenler, övgüler yağdıranlar, eksik olmayın. Bu sözlere, bu sevgiye layık olabiliyorsam ne mutlu bana.. Yeni işlerde tekrar beraber gülüp, beraber ağlamak dileğiyle.. Hoşçakalın

 

BAKMADAN GEÇME!