Gelinim Mutfakta’da kim elendi? Özlem ve Nurten neden ayrıldı?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta’da kim elendi Özlem ve Nurten neden ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 11:14

Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki finalinde çifte veda yaşandı. Bir ekip oylama neticesinde yarışmaya veda ederken; bir diğer gelin-kaynana kendi isteğiyle ayrılık kararı aldı. Gelinim Mutfakta'nın en iddialı isimlerinden Özlem- Nurten Argün ikilisinin ayrılma isteği şok etkisi yarattı. Peki, Gelinim Mutfakta’da kim elendi? Özlem ve Nurten neden ayrıldı?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta bir eleme bölümünü daha geride bıraktı. Gelinim Mutfakta 115. bölümde Nurten-Özlem Argün, Fatma-Emine Karul, Reyhan-Ezgi Yıldırım ve Yıldız-Betül Şekeroğlu çiftleri "Acıbademli Tiramisu” için yarıştı. Hafta boyunca mücadele eden gelin- kaynana ekibinden biri hem yarışmaya hem de altınlara veda etti. Beklenmedik gelişme ise Özlem ve Nurten cephesinden geldi. Yarışmanın iddialı isimleri ayrılık kararı aldı. Peki, Gelinim Mutfakta’da kim elendi? Özlem ve Nurten neden ayrıldı?

 

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta'da bugün günün sonuncusu 8 puanla Özlem, birincisi ise 12 puanla Betül oldu. Hafta boyunca en az puanı toplayan Betül ve kayınvalidesi yarışmaya veda etti. Haftanın birincisi ise 69 puanla Ezgi oldu. Birinci olan isim 5 bileziği almaya hak kazandı. Ancak yarışmada bu kez iki veda birden yaşandı. Nurten Hanım, ailevi nedenlerden dolayı ayrılma kararı aldığını söyledi. 

BAKMADAN GEÇME!