Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. bölüm fragmanında Hakkı, Ekrem'i satıyor!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. bölüm fragmanında Hakkı, Ekremi satıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 10:29

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 92. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça aksiyon ve gerilim dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Her hafta salı akşamı izleyicileriyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde Hakkı, Ekrem'i satıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinin beklediği gün geldi çattı. Heyecan dolu dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça ilginç ve gerilim dolu anlar yaşanmaya devam edecek. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehir taciri Pudra Hakkı'nın mekanına bomba koymak üzere yola çıkan Çakırbeyliler, gittikleri yerde Şahin Ağa'nın sürpriziyle karşılaşmışlardır. Servet'in patlaması engellenemez bombasıyla mekanda sıkışıp kalan İlyas, Alparslan ve dostlarının oradan kurtulması için bir mucizeye ihtiyaç vardır. Davut'un, devleti uğruna kendini yok etmesiyle başlayan büyük planının bir parçası olmaya razı gelen Hızır, düşmanıyla uzlaşmaya yanaşmaz. Hızır'ın, dostlarının ölümüne göz yummasını bekleyen Hakkı ise hiç beklemediği bir hamle ile karşı karşıya kalacaktır.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!