Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 23:03

Erkenci Kuş dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parladı. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve döndü. Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Haberin Devamı

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe. 

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

BAKMADAN GEÇME!