Ege'nin Hamsisi yayınlanan son bölümüyle keyifli anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Egenin Hamsisi yayınlanan son bölümüyle keyifli anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 23:03

Ege'nin Hamsisi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça keyifli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamadı ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kolladı. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ege'nin Hamsisi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Eşrefcan'ın yaklaşan sünnet düğününde kirvelik görevi üstlenen Şevket, Melahat'la olan rekabetini esnaflıktan daha ileri bir boyuta taşıyıp ortalığı kızıştırdı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamaz ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kollar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Zeynep’in Karadeniz inadı tutmuştur ve bu inattan kolay kolay vazgeçmeyecektir. Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, artık hayati bir karar vermek zorundadır. Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Eşrefcan'ın yaklaşan sünnet düğününde kirvelik görevi üstlenen Şevket, Melahat'la olan rekabetini esnaflıktan daha ileri bir boyuta taşıyıp ortalığı kızıştıracaktır. Ancak bu düğünde başlarına gelecekten henüz haberleri yoktur.

BAKMADAN GEÇME!