Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 18:35

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu hakkında tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Ekranların aksiyon ve heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hakkında büyük bir merak yaşanıyor. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı sevilen dizinin takipçileri tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?

'BURAK ÖZÇİVİT'İN KADRODA OLMASI BÜYÜK KAZANÇ OLACAK'

Vatan Gazetesi'nden Oya Doğan, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hakkında TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile konuştu. Zeydan, dizinin geleceği ve önümüzdeki sezon ekrana gelecekler hakkında bazı tüyolar verdi;

"Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Umarım ekim ortasında girebiliriz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler. Diğer konuya gelince; biz Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak. Ancak doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor. "

Haberin Devamı

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezona Osman Gazi adıyla başlayacağı konusunda iddialar bulunan Diriliş Ertuğrul, izleyiciler tarafından yayın tarihi ile sorgulanmaya devam ediyor. Yeni sezon çalışmalarının devam ettiği yönünde açıklamalar yapılan Diriliş Ertuğrul'da, dizinin "Diriliş Ertuğrul" konseptiyle devam edeceğine dair açıklamalar yapıldı. İşte, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamalar;

"Kamuoyu Duyurusu! Diriliş Ertuğrul" dizimizin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ''Diriliş Ertuğrul'' konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak

Dizinin Eylül ayının son haftası yayına başlaması bekleniyor.  

BAKMADAN GEÇME!