Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman hangi gün başlayacak? Hande Soral sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman hangi gün başlayacak Hande Soral sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 22:36

Beşinci sezonu merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Hande Soral ve Armağan Oğuz ardından Ünal Silver de Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna dahil oldu. Peki,Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ne zaman başlayacak, tarih bilgisi geldi mi?

Haberin Devamı

TRT’nin en uzun soluklu dizisi Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon tarihi için araştırmalar devam ederken gündeme gelen son iddialarla birlikte merak dozu arttı.M etin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı projenin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver katıldı. Usta oyuncu Ünal Silver 'Umur Bey' rolüne hayat verecek.  Peki, hakkında pek çok iddia bulunan Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak, tarih bilgisi geldi mi?

Diriliş Ertuğrul’un yeni sezon başlangıç tarihi ile ilgili Yapımcı Mehmet Bozdağ ve kanaldan henüz net bir açıklama gelmedi.

HANDE SORAL KADRODA

Geçtiğimiz haftalarda TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile Diriliş Ertuğrul dizisinin geleceği hakkında konuşan Vatan Gazetesi Yazarı Oya Doğan, yazısında dizi hakkında önemli detaylara yer vermişti. 'Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak.' açıklamasında bulunan Zeydan, Hande Soral müjdesi vermiş ve güzel oyuncunun rolü hakkında bilgilendirmişti.

Haberin Devamı

"Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Umarım ekim ortasında girebiliriz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler. Diğer konuya gelince; biz Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak. Ancak doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor."

 

BAKMADAN GEÇME!