Diriliş Ertuğrul yapımcısından açıklama: Osman Gazi'yi Burak Özçivit canlandıracak... Yeni sezon ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yapımcısından açıklama: Osman Gaziyi Burak Özçivit canlandıracak... Yeni sezon ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 18:53

Diriliş Ertuğrul'da Osman'ı Burak Özçivit mi canlandıracak? sorusu yanıt buldu. Burak Özçivit'le fotoğrafını paylaşan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman dizisi için ilk defa açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni sezon tanıtımında Osman Gazi'nin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı için bekleyiş geçtiğimiz hafta son buldu. 44 saniye süren Diriliş Ertuğrul fragmanına Ertuğrul’un aşık olacağı kadını canlandıracak olan Hande Soral ve Osman Gazi’nin görüntüleri damga vurdu. Hande Soral, Ertuğrul’un en büyük düşmanının kız kardeşi ve aşık olacağı kadını canlandıracak. At üstünde yaralı bir şekilde obaya getirilen ancak net olarak görülmeyen Genç Osman Gazi’yi kimin canlandıracağı açıklanmadı ancak dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan heyecanlandıran bir açıklama geldi. 

BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

Diriliş Ertuğrul dizisinin Diriliş Osman olarak devam edeceği ve başrolde Burak Özçivit'in olacağı iddiaları doğrulandı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada yeni proje hakkında bilgiler verdi. Bozdağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yapımcısından açıklama: Osman Gaziyi Burak Özçivit canlandıracak... Yeni sezon ne zaman

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu fragmanında tarih beklentisi yaşayan izleyiciler hüsran yaşadı. ‘Çok yakında TRT 1’de’ ifadesi kullanıldığı fragmanda yayın tarihi net olarak belirtilmedi. Ancak ilk bölüm çekimleri tamamlanan dizinin ekim sonu ya da kasım başında ekrana gelmesi bekleniyor.

KAYRA ŞENOCAK DAHİL OLDU

Yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'i kadrosuna dahil eden Diriliş Ertuğrul, yepyeni isimlerle gündeme gelmeye devam ediyor.  Son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak, yeni sezon tarihi hala belirlenmeye Diriliş’in kadrosu Aktemür rolü ile katıldı

BAKMADAN GEÇME!