Çukur 27. bölüm fragmanında Vartolu'ya üzücü haber

Güncelleme Tarihi:

Çukur 27. bölüm fragmanında Vartoluya üzücü haber
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 22:14

Çukur dizisi yayınlanan 27. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça şoke eden dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Vartolu’nun mekanını aldığını anlayan İdris, kahvenin önüne gelen kalabalığa dönüyor ve 'Güzel bir haberim var size. Saadet kızımızı bu akşam istemeye gelecekler' diyor. İşte, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Çukur 27. Bölüm Fragmanı yayında! İdris’in mekanından kovduğu Vartolu, İdris’e sözleşmeyle cevap veriyor. Vartolu’nun mekanını aldığını anlayan İdris, kahvenin önüne gelen kalabalığa dönüyor ve “Güzel bir haberim var size. Saadet kızımızı bu akşam istemeye gelecekler. Damadımız helal süt emmiş, namuslu bir arkadaş. Haftaya da düğünümüz var!” sözleriyle Vartolu’yu can evinden vuruyor. Kalbine bıçak saplanan Vartolu’nun neler yapacağı merakla bekleniyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı olur. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.

BAKMADAN GEÇME!