Bir Litre Gözyaşı dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşı dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2018 23:15

Bir Litre Gözyaşı dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cihan’ın doktorun odasından gözleri yaşlı çıkışı Figen’e tek bir şey düşündürdü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Bir Litre Gözyaşı'nın 3. bölümü oldukça hareketli geçti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cihan’ın doktoruyla görüşmeye gittiğini bilen Mahir tedirgin halde olacakları beklerken Ali’nin rahat, umursamaz tavırlarından rahatsız oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cihan’ın doktorun odasından gözleri yaşlı çıkışı Figen’e tek bir şey düşündürür. “Her şey bitti. Cihan artık gerçeği biliyor.” Figen suçlayan gözlerle Onur’a bakar…

Haberin Devamı

Cihan’ın doktoruyla görüşmeye gittiğini bilen Mahir tedirgin halde olacakları beklerken Ali’nin rahat, umursamaz tavırlarından rahatsız olur. Ali, Cihan’a karşı daha önce kimseye hissetmediği şeyler hissettiğini, çok yakın olduklarını iddia etmektedir ama Cihan’ın neler yaşadığı ya da yaşamak üzere olduğu konusunda hiçbir fikri yoktur.

Bu arada gençlerin gündemine Ballıkayalar Kanyonu’na yapılacak olan okul gezisi oturur. Ancak bu gezi sarp kayalıkları da kapsayan bir yürüyüş parkuru içermektedir.  Cihan ve Hande, ailelerinden izin alabilmek için bu yürüyüşün tehlikelerini gizlerler. Figen ve Muzo, kızlarının hala gücü varken yaşayabileceği güzel şeylerden mahrum kalmasını istemeyeceklerdir. Cihan’a geziye gitmesi için izin verilir ancak genç kızın nasıl bir felakete yürüdüğünü henüz Mahir’den başkası görememektedir.

BAKMADAN GEÇME!