Aşk ve Mavi dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon fragmanları

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak İşte yeni sezon fragmanları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 21:25

Aşk ve Mavi dizisinin yeni sezonu hakkında tarih araştırmaları, diziseverler tarafından sürmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesi fragmanda yayınlayan Aşk ve Mavi dizisine sürpriz bir isim katıldı. Peki, Aşk ve Mavi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin yeni sezonu için büyük heyecan sürmeye devam ediyor. Yayınlanan fragmanların ardından diziseverler, Aşk ve Mavi'nin yeni sezonununda neler yaşanacağını merak ediyor. Peki, Aşk ve Mavi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Aşk ve Mavi yeni bölümüyle 21 Eylül Cuma günü saat 20.00'de atv'de!

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

İsmet, Ali'nin evde olmadığı gece iş gezisine gitmediğini öğrenir. Mavi'yi aldattığını düşünerek, o gece nerede olduğunu araştırmaya başlar. Abisinin beyninde bir tümör olduğunu öğrenince yıkılır. Mavi, abisinin gerçek katilinin Ali değil Cemal olduğunu öğrenince çılgına döner. Karakola gidip Cemal'i ihbar etmek ister. Cemal, Ali'den Mavi'yi durdurması için yardım ister. Mavi'yi durdurmak o kadar da kolay değildir. Ali, bir yandan Mavi'yi ikna etmeye çalışırken bir yandan da belki bir daha uyanamayacağı bir ameliyata hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak İşte yeni sezon fragmanları

DİZİYE TAZE KAN

İki sezondur Atv ekranlarına damga vuran "Aşk ve Mavi"nin 3'üncü sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı. Yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla diziye "Yüksel" karakteriyle Seda Akman da dahil oldu. "Aşk ve Mavi"ye "evet" demesinin en önemli nedeninin oynayacağı karakter olduğunu söyleyen Akman, "Yüksel, hayatta sahip olduklarını zorluklarla kazanmış, hırslı ve saplantılı bir kadın. Bu rolün hem hayatıma hem mesleğime büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

BAKMADAN GEÇME!