Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 23:21

Arka Sokaklar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdi. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana topladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döndü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bahar’ın kuzeni İstanbul’a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar’da kalacaktır. Bahar, Çiçek’i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin’in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar’ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Haberin Devamı

Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdir. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner.

Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.

BAKMADAN GEÇME!