Yağmura aldırmadı

Güncelleme Tarihi:

Yağmura aldırmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 15:38

Koray Avcı, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Avcı sevilen şarkılarını yağan yağmura aldırmadan binlerce seveniyle beraber söyledi.

Haberin Devamı

Koray Avcı,  Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’nden gelen çocukları sahnesinde ağırladı. Çocuklar, Avcı’ya çiçek takdim ederek şarkıcıyı Mardin’e  davet etti.

Koray Avcı, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. Sağanak yağışa rağmen sahneye çıkan şarkıcı, yaklaşık 3 saat şarkı söyledi. Kendi şarkılarının yanı sıra Türk halk müziği eserlerini de seslendiren Avcı, performansın sonunda sahneye rap’çi Summer Cem’i davet etti. Ünlü rap’çi dünya listelerinde üst sıralarda yer alan şarkısı “Tamam Tamam”ı seslendirdi.

Yağmura aldırmadı

İLK KEZ BU KADAR
HEYECANLIYIM

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Koray Avcı, “Bu zamana kadar söylediğim şarkıların tamamı burası! Çünkü burada ciddi bir ruh var ve ben o ruhu yaşıyorum. Bütün sanatçıların, usta isimlerin konser verdiği bu mekanda onların ruhunu taşıyıp burada konser yapacağım. Çok heyecanlıyım, hatta ilk kez kendimi bu kadar heyecanlı hissediyorum. Ellerim titriyor, gözlerim dolu dolu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Aşk hayatını etkileyen en önemli gezegenler

BAKMADAN GEÇME!