Ufuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2018 11:10

Ufuk Bayraktar, gündemdeki haberler nedeniyle en konuşulan ve merak edilen isimlerden biri oldu. Bir döneme damga vuran Ezel dizisinde Ramiz Dayı’nın gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar, Dağ serisinin kahramanlarından birine hayat vermişti. Peki, Ufuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Yer aldığı dönem dizileriyle tanınan Ufuk Bayraktar, 12 Eylül 1981 tarihinde dünyaya eldi. 2003 yılında, babasının işletmeciliğini yaptığı Cihangir’deki Firuzağa Kahvesi’nde çalışırken ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi.

Bayraktar, 2006’da Demirkubuz’un Kader adlı filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. O filmdeki rolü, Bayraktar’a 26. İstanbul Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandırdı. Özellikle Ezel dizisi ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, bu dizide usta oyuncu Tuncel Kurtiz’in hayat verdiği Ramiz Dayı’nın gençliğini canlandırdı. İklimler, Yumurta, Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerin kadrosunda yer alan Ufuk Bayraktar, beyaz perdedeki başarısını ise 2012 yapımı Dağ filmiyle yakaladı. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin’in kadrosunda yer alan Ufuk Bayraktar, tarihi dizide Dağıstanlı karakterine hayat verdi. Merve Bayraktar ile evli olan oyuncunun Efe Cevahir adında bir oğlu var.

 

BAKMADAN GEÇME!