Müge Boz kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Müge Boz kimdir Hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 13:54

Müge Boz, son günlerde sunuculuğunu üstlendiği Hadi yarışması ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yarışmanın iki sunucusundan biri olan Müge Boz, kariyeri boyunca birçok dizide boy göstermiştir. Peki, Hadi sunucusu Müge Boz kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Müge Boz, 13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul’da geçen Müge Boz, 12 yaşındayken babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşınmıştır.

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilenmiştir. Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Ayrıca modellik de yapmaktadır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda cekimleri yapmıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır. TRT 1 de Gurbette Aşk adlı dizide rol almaktadır. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!