Her şeyi Kelebek''e borçluyum

Güncelleme Tarihi:

Her şeyi Kelebeke borçluyum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 08:25

Menderes Samancılar, önceki gece Cihangir’de, 25 yıl yaşadığı Ayyıldız Apartmanı’nın karşısındaki Rose Marine adlı mekanın önünde görüntülendi. Usta oyuncu, anılarını tazelemek için sık sık bu mekana uğradığını söyledi.

Haberin Devamı

Hürriyet’te şofördüm

1974’te ‘fotoroman karakter kralı’ seçilmiştim. Her şeyimi Kelebek’e borçluyum. Çünkü Kelebek o yarışmayı düzenlemeseydi bugün burada olmayacaktım. O yıllardan bugüne hiç ara vermeden mesleği buralara kadar getirdim. Fotoroman kralı seçildikten sonra bir süre geceleri Hürriyet’te şoförlük de yaptım. Gazetenin kendi bünyesinde, Cağaloğlu’nda. Onlar beni hep korudu, ben de onları korudum.

Her şeyi Kelebeke borçluyum

Ahmet Kaya hep buradaydı

Oturduğum şu Ayyıldız Apartmanı’na çok sevdiğim dostum Ahmet Kaya gelirdi elinde sazıyla. Oturacak kanepe yoktu, yere bağdaş kurardık. Yeni şarkılarını ilk bize çalardı. Kadir İnanır, Yusuf Hayaloğlu hemen arka sokağımdaydı. Nejat İşler gelir, o gider Aytaç Arman gelir, bu kapı bir an boş kalmazdı. Hakan Balamir, Zeki Demirkubuz, Derviş Zaim de uğrardı. Bir muhabbet yuvasıydı burası. Onun için ara sıra gelip buraya oturur, anılarımı tazelerim.

Her şeyi Kelebeke borçluyum
Menderes Samancılar Kelebek’in 1974’te düzenlediği yarışmada fotoroman kralı seçilmişti.
Her şeyi Kelebeke borçluyum

Her şeyi Kelebeke borçluyum


Haberin Devamı
 

Her derdin devası brokoli

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!