Ünlü oyuncu yıllar sonra itiraf etti: Üvey babamın tacizine uğradım

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncu yıllar sonra itiraf etti: Üvey babamın tacizine uğradım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 10:00

Hollywood ünlüleri son iki yıldır geçmişte başlarına gelen taciz olaylarını açık yüreklilikle itiraf ediyor. Bunlara yeni bir halka daha eklendi. Ünlü oyuncu Sally Field, 14 yaşına gelincee kadar üvey babası tarafından defalarca taciz edildiğini söyledi.

Haberin Devamı

New York Times'a konuşan Field, 17 yaşındayken de hamile kaldığını ve Meksika'da bugüne kadar gizlediği bir kürtaj geçirdiğini ekledi.

Yakında In Pieces adını taşıyan anı kitabı yayınlanacak olan Sally Field, uğradığı taciz konusunda bugüne kadar sessiz kaldığını çünkü "bir sesi olduğunu bilmediğini de" söyledi.

Şu anda 71 yaşında olan Sally Field, tacize uğradığını annesine anlattığını da sözlerine ekledi. Ünlü oyuncu annesinin kendisine bu konuda destek olduğunu belirtti.

 Sally Field, In Memories adlı kitabında Jocko lakabıyla tanınan üvey babası hakkında şunları yazdı: "Eğer Jocko sadece zalim ve kavgacı olsaydı yer şey daha kolay olabilirdi. Ama öyle değildi."

Sally Field, uğradığı tacizin bir kere ile sınırlı kalmadığını 14 yaşına gelinceye kadar tekrarlandığını belirtti.

Haberin Devamı

"Kendimi çaresiz bir çocuk gibi hissediyordum. Başıma gelenler beni güçlendirdi. Ama ben sadece bir çocuk gibi hissetmek, sadece bir çocuk olmak isterdim" diye yazdı.

Ünlü oyuncu yıllar sonra itiraf etti: Üvey babamın tacizine uğradım

Sally Fiel'ın annesi, ünlü oyuncunun babası Richard'dan 1951 yılında boşandı ve bir yıl sonra da bir figüran olan üvey babası Jock Mahoney ile evlendi. Mahoney, Tarzan Goes to India (Tarzan Hindistan'a Gidiyor) adlı fille tanınıyor. Field'in annesi ile üvey babası arasındaki evlilik 1968 yılında bitti Mahoney de 1989 yılında öldü.

Sally Field kitabında 17 yaşındayken hamile kaldığını ve Meksika'da bebeği aldırdığını da itiraf etti.

Field, 1968 ile 75 yılları arasında evli kaldığı ilk kocası Stevcen Craig'den, Peter ve Eli adlı iki erkek çocuk sahibi oldu.

Field daha sonra 1984 yılında Alan Greisman ile evlendi. O evlilikten de bir erkek çocuk sahibi olan yıldız 1993 yılında boşandı.

Sally Field ilk evliliğini bitirdikten sonra bir süre de dönemin en ünlü oyuncularından Burt Reynolds ile flört etmişti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!