Kadına dair bir masal

Güncelleme Tarihi:

Kadına dair bir masal
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 10:35

Yazar Belgin Karabulut'un, kadına ve hayata dair incelikli bir "masal" anlattığı kitabı Haziran Falcısı kitap tutkunlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

Esin kaynağını gerçek bir olaydan alan kitap, bir şekilde hayatları kesişen Feray, Mayıs, Gülin'i odak noktasına alıyor.

Sandığa sakladıkları hüzünlerini ceplerindeki hayallerini yanlarına alarak hayattan mola istercesine rotalarını seçilmiş durak Heybeliada’ya çevirirler.

Kadına dair bir masal

Feray, Mayıs ve Gülin’in yaşadıkları rüya olamayacak kadar gerçek gerçek olamayacak kadar masalımsıydı. Zamansız ve unutulmaz yolculukları. Kadere aşka hayallere umuda dair çıkmazlarda Haziran Falcısı’nın mucizelerine çıkartıyordu.
Hayatta her şey ve herkes olması gereken zaman da olması gerektiği yerdedir.  Mucizelere ve tılsımlara inanmaya devam edin. Sabır ve inançla hak edildiğinde mutlaka bir gün hayatlarınıza dokunacaklardır.

Haberin Devamı

Belgin Karabulut, incelikli anlatımıyla üç kadından yola çıkarak bir gerçek hayat masalı kaleme alıyor. Yarattığı yoğun atmosferde tılsımlı bir hikaye okuru bekliyor.

Çocuklara imece kültürü nasıl kazandırılır?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!