Kayıp aranıyor

DARALAN kadrosuyla ufkunu daraltan Kartal, Kayseri’ye 3 puan için uçtu. Ancak rakip zorlu. Şota’nın takımı her geçen gün iyiye gidiyor. Teknik-taktik anlayışlarını 90 dakikaya yaymaya başladılar. Sahada ne yaptığını bilen bir takım görünümündeler. Schuster’in orta sahada Onur, kalede de Rüştü sürprizi var.

Haberin Devamı

Rüştü, Hakan’ı hatırlattı
Rüştü’nün kaleciliğine diyeceğimiz yok ama sakatlıktan sonra ilk görev alması gereken maç bu mu tartışılır. Rüştü’nün boşa çıkışları, Hakan’ın performansını hatırlattı. Kalesini başarıyla koruyan Cenk’e sıra ne zaman gelecek?
Nihat biçare
Hilbert sağbekte eskisi kadar istekli değil. Rakipler de artık uyandılar, ona önlem alıyorlar. Ofanstaki katkısı her geçen gün azalıyor. Beşiktaş’ın kalabalık orta sahası yaratıcılıktan uzak. Ernst bitirici ara paslarını her maçta atamıyor. Bu pasları zaten ilk maçında Onur’dan ve teknik kapasitesiyle Fink’ten beklemek hata olur. Nihat, Bobo’nun yalnızlığına çare değil. Biçare futboluyla yüreğimizi yakıyor. Hadi artık Nihat eski günlerini özledik.
Moritz çabuk alıştı
Mehmet Eren’in şut gibi ortasını Furkan’ın tribünlere yollaması Kayserispor adına büyük bir şanssızlıktı.  Amisulashvili’nin direkten dönen topuna ne demeli? 6 pasın üstünde bomboş kafa vuruyor, nerede adam markajı? Moritz, Kayserispor’a çabuk adepte oldu. Teknik becerisi oyunun akışını hızlandırıyor. Cangele’nin yokluğuna çözüm olabilir. Selim, defansif anlamdaki katkısını oyun kuruluşundaki becerisini de eklemiş. Kayseispor’un pas alış verişinde sıkıntı yok. Tek eksik son vuruşlar. Makukula’nın eksikliği hissediliyor.
Görüntü kayboldu
Fatih Tekke ile Guti’nin girişi Beşiktaş’a hava getirse bile yetmedi. Holosko sanırız beraberlik kurtarmak, vakit geçirmek için oyuna alındı. Ama nafile. Beşiktaş, sezon başındaki görünütüsünden çok uzak. HD kalitesini ararken, görüntü kayboldu. Kayıp aranıyor!

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Kayserispor’un oyun disiplinini.

BEĞENMEDiM

Schuster’in kaleci tercihlerini.

DİKKAT

Beşiktaş rakiplerine artık baskı kuramamaya başladı.

 

Yazarın Tüm Yazıları