Kanatsız Kuşlar son bölümü ardından yeni fragmanda şok: Tuba ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar son bölümü ardından yeni fragmanda şok: Tuba ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 23:04

Kanatsız Kuşlar dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. İki ismin kadroya dahil olduğu son bölümde Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içinde kaldı. Mahallede esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan Talat, herkesin aklını karıştırdı. Kanatsız Kuşlar son bölümünün hemen ardından yayınlanan fragmana ise Tuba'nın merdivenlerden yuvarlandığı görüntüler damga vurdu. İşte kafalarda soru işareti bırakan Kanatsız Kuşlar 24. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içindeydi. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemeye başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni fragman geldi. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanında merdivenlerden yuvarlanan Tuba'nın akıbeti merak ediliyor. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölümünden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dram yüklü sahneleri ağırlık olan Kanatsız Kuşlar’ın son bölümünde oğlu Ahmet'in ölümüyle ilgili Zeynep'i suçlayan Rahmi, büyük bir hezeyan yaşamaktadır. Zeynep, her zamanki yapıcı tavrıyla onu da anlamaya çalışır. Konuşmak, biraz olsun sakinleştirmek için yanına gittiğinde ise şok edici bir gerçekle yüzleşecektir.

Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içindedir. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemektedir. Oğlu Mert ise onları bir araya getirmek için yapmadığını bırakmayacaktır. Buna karşın Emre'nin, Muzaffer'in oturdukları evin yakınından bile geçmesine tahammülü yoktur. Nefise ile Muzaffer'in arasının düzelmemesi için en büyük çabayı yine Tuba gösterir. Tuba'nın oyunu, bu sefer Nefise'yi can evinden vurur.

Yeni başladığı işinde, verdiği zarar yüzünden borçlanan Emre, patronu tarafından ummadığı bir şekilde karşılanırken, mahallede esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan Talat, herkesin aklını karıştıracaktır.

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR’A İKİ İSİM

Faik Ergin, Kanatsız Kuşlar'da, eşini yıllar önce kaybetmiş, hayatını çok sevdiği kızına (Asya) adamış varlıklı işadamı Kemal rolünü canlandıracak. Kemal'in gizemli dünyası, Nefise ile karşılaşınca bambaşka bir yöne doğru sürüklenecek, hayatındaki sırlar açığa çıktıkça taşlar yerinden oynayacak.

Önemli tiyatro oyunlarında ve çok izlenen dizilerde oynayan Alper Kut ise Kanatsız Kuşlar'da Talat karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Uzun yıllardır görüşmediği abisi Rahmi için mahallesine geri dönen Talat, gizemli yanını, iyilik şemsiyesi altında ustalıkla saklarken, birçok kişinin hayatına da önemli dokunuşlar yapacak. Kemal ve Talat karakterleri Kanatsız Kuşlar'ın bundan sonraki bölümlerinde önemli kilit roller olacak ve izleyicilerin gönüllerinde taht kuracak.

 

BAKMADAN GEÇME!