Kalp Atışı son bölüm ile etkiledi! 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı son bölüm ile etkiledi 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 23:19

Kalp Atışı son bölümün ardından 20. bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Son bölümde Ali Asaf ile Nazlı arasındaki durum, Eylül'ü giderek germektedir. Her ne kadar bu durum karşısında hoşnut olmasa da, Kalp Atışı 20. bölüm fragmanında Ali Asaf ile Eylül arasındaki bağın kopmaması beklenmektedir. İşte, Kalp Atışı son bölüm ve ardından merak edilen 20. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Kalp Atışı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalp Atışı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kuruldu. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başladı. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür. Nazlı’nın “Onu kurtar” dediği ve Ali Asaf’ın ellerine bıraktığı kimin hayatıdır? O güne kadar hayatı mücadele içinde geçen Eylül ise bu kez aşkı için savaşmaktadır. Güllerle süslenmiş yer o sihirli soruyu bir kez daha sordurur ona. Cevap bazıları için büyük hayal kırıklığı olacaktır.  

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kalp Atışı”nın 18. bölümünde; Eylül, mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer. Aynı anlarda Ali Asaf hastaneden gelen acil bir telefonla hiç beklemediği geçmişiyle yüzleşir. Eski karısı Nazlı, dinmeyen acısıyla yıllar sonra yeniden Ali Asaf’ın karşısındadır. Ali Asaf bu karşılaşmayla sarsılmış olsa da Eylül onun yanındadır. Ve bunun simgesi olacak kutuyla onun yanına gider. İpek’in ölümle burun buruna geldiği anda ise Alp başka bir savaşın içindedir. Bir uçurumun kenarında son isteklerini yerine getirir. Herkese büyük bir ders vererek. Mutluluk sanıldığı kadar uzakta değildir. Aşk elbette kazanacaktır.

BAKMADAN GEÇME!